nieuws

Acht winkels genomineerd

algemeen

Acht winkels genomineerd

DOETINCHEM – Voor de 11e verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar zijn de volgende acht winkels genomineerd:
– Profile Gieten, Gieten
– Hans Struijk Fietsen, Den Haag
– Bike Totaal Kemps, ‘s-Hertogenbosch
– Profile Peter Terlouw, Barendrecht
– Van Herwerden, Voorburg
– Landewé Filiaal Zuid, Enschede
– Van Beek’s Rijwielhandel, Voorthuizen
– De Vakantiefietser, Amsterdam

DOETINCHEM – Voor de 11e verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar zijn de volgende acht winkels genomineerd:

–    Profile Gieten, Gieten
–    Hans Struijk Fietsen, Den Haag
–    Bike Totaal Kemps, ‘s-Hertogenbosch
–    Profile Peter Terlouw, Barendrecht
–    Van Herwerden, Voorburg
–    Landewé Filiaal Zuid, Enschede
–    Van Beek’s Rijwielhandel, Voorthuizen
–    De Vakantiefietser, Amsterdam
Van de acht genomineerde winkels gaan er uiteindelijk drie door naar de finale.

De inzendingen van dit jaar bestonden, evenals voorgaande jaren, uit een mix van ondernemers die zelf hun tweewielerwinkel ingeschreven hebben en winkels die door een peiling onder ANWB-leden naar voren zijn gekomen. Consumenten konden via de website van de ANWB en via de magazines Kampioen en ToerActief hun favoriete winkel opgeven.

Het niveau van de inzendingen was hoog. Aan de jury de lastige taak om een eerste selectie te maken.“Op basis van de inschrijfformulieren hebben we de omzetgegevens afgezet tegen het aantal medewerkers. Verder wordt de toelichting aandachtig doorgelezen en worden de foto’s van de pui, de showroom, de werkplaats en het magazijn bekeken", zegt juryvoorzitter Ferry Smith. De jury vindt dat de winnaar een echte voorbeeldwinkel moet zijn, die je aan een buitenlandse gast zou laten zien als een goede tweewielerwinkel. Ook de nominaties van de ANWB-leden hebben een rol gespeeld bij de selectie. Op basis hiervan gaan de vier juryleden met elkaar in discussie en bepalen ze welke winkels al dan niet genomineerd worden.

Klik hier voor alle informatie over de Tweewielerwinkelwinkel van het Jaar 2008.

Reageer op dit artikel