nieuws

Tweewieler e-mail Nieuwsbrief vernieuwd

algemeen

Tweewieler e-mail Nieuwsbrief vernieuwd

DOETINCHEM – U heeft zojuist de wekelijkse e-mailnieuwsbrief van Tweewieler geopend, die in een nieuwe jas gestoken is. Sinds november 2003 verstuurt de redactie e-mailnieuwsbrieven aan ruim 3100 e-mailadressen.

DOETINCHEM – U heeft zojuist de wekelijkse e-mailnieuwsbrief van Tweewieler geopend, die in een nieuwe jas gestoken is. Sinds november 2003 verstuurt de redactie e-mailnieuwsbrieven aan ruim 3100 e-mailadressen.

Aanvankelijk werden de e-mailnieuwsbrieven om de veertien dagen verzonden, maar sinds enkele jaren wekelijks. Behalve de reguliere Tweewieler e-mailnieuwsbrief worden af en toe ook speciale edities verstuurd, bijvoorbeeld in de aanloop naar evenementen als beurzen, Tweewielerwinkel van het Jaar of Fietscongres 2010.

"De nieuwsbrieven hebben een positieve invloed op de bezoekcijfers van onze website Tweewieler.nl. Sinds we daarmee gestart zijn is ons sitebezoek enorm gestegen. Vorige maand hebben we een record geboekt met ruim 53.000 pageviews," aldus hoofdredacteur Arnauld Hackmann. "Uit reacties van lezers blijkt dat ze het prettig vinden om de nieuwsbrief te ontvangen, want zo kunnen ze efficiënt het laatste nieuws scannen. We blijven doorlopend kijken naar vernieuwing. De nieuwe nieuwsbrief is de derde vernieuwing, sinds we ermee gestart zijn. Voordeel van de nieuwe vormgeving is dat die overzichtelijker is en de mogelijkheid biedt meer nieuwsitems op een toegankelijke wijze onder de aandacht te brengen."

U ontvangt de gratis Tweewieler e-mailnieuwsbrief nog niet? Meld u hier aan.

Reageer op dit artikel