nieuws

Gratis lunch of diner op MotoVAK

algemeen

Gratis lunch of diner op MotoVAK

AMSTERDAM – De vijfde editie van MotoVAK vindt plaats van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Afhankelijk van het moment van bezoek krijgt u als dealer door de organisatie een gratis lunch of diner aangeboden. De beurs wordt gehouden bij INTRES in Hoevelaken.

AMSTERDAM – De vijfde editie van MotoVAK vindt plaats van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Afhankelijk van het moment van bezoek krijgt u als dealer door de organisatie een gratis lunch of diner aangeboden. De beurs wordt gehouden bij INTRES in Hoevelaken.

Tijdens deze vakbeurs presenteren de toonaangevende importeurs van accessoires, onderdelen, kleding en helmen hun nieuwste producten. Een goed moment voor u als dealer om u te oriënteren op het nieuws voor 2008. De beurs is op maandag en dinsdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op woensdag van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt zich aanmelden bij de RAI via e-mail: m.kremer@raivereniging.nl.

Reageer op dit artikel