nieuws

Rainlegs introduceert spijkerbroek-versie

algemeen

Rainlegs introduceert spijkerbroek-versie

De inmiddels bekende Rainlegs krijgen in de nieuwe collectie voor 2008 naast een zwart en wit model ook een blitse jeans-versie, voor fietsers die innovatie, gebruikersgemak en design willen combineren. De nieuwe modellen zijn vanaf november beschikbaar. Rainlegs won al diverse prijzen zoals een Eurobike Award 2006, de Fiets Innovatie Award 2007 en het Jeans Design-model […]

De inmiddels bekende Rainlegs krijgen in de nieuwe collectie voor 2008 naast een zwart en wit model ook een blitse jeans-versie, voor fietsers die innovatie, gebruikersgemak en design willen combineren.
De nieuwe modellen zijn vanaf november beschikbaar.
 
Rainlegs won al diverse prijzen zoals een Eurobike Award 2006, de Fiets Innovatie Award 2007 en het Jeans Design-model kreeg een nominatie voor de Designpreis 2008.
 
Rainlegs is ook aanwezig op de Bike Motion in Utrecht van 19 tot en met 22 oktober.

Reageer op dit artikel