nieuws

POINT bike-innovation exclusief distributeur Lezyne

algemeen

POINT bike-innovation exclusief distributeur Lezyne

GEFFEN – POINT bike-innovation Benelux BV heeft het exclusieve recht verworven voor de distributie van het nieuwe merk Lezyne (rijmt op design). De productlijn bestaat uit hoogwaardige en betaalbare mini-pompen, mini-tools, zadeltasjes en hydratatiesystemen.

GEFFEN – POINT bike-innovation Benelux BV heeft het exclusieve recht verworven voor de distributie van het nieuwe merk Lezyne (rijmt op design). De productlijn bestaat uit hoogwaardige en betaalbare mini-pompen, mini-tools, zadeltasjes en hydratatiesystemen.

Lezyne is opgericht door Micki Kozuscheck, voormalig voorman van Maxcycles en Truvativ. Na de verkoop van Truvativ aan SRAM richt hij zich nu op de tweewielermarkt met eigen ontwerpen in de genoemde productcategorieën.

Lezyne focust zich op het thema ‘organize yourself’. De basis, de hydratatietassen (waterrugzakken) en zadeltasjes, hebben aangewezen plaatsen voor de mini-pomp, bandenlichters, mini-tools, binnenbandjes en overige zaken die fietsers graag wil meenemen, zoals bijvoorbeeld een mobieltje tijdens een fietstocht. Ook de accessoires om deze plaatsen te vullen, van innovatieve mini-tools tot CNC gefreesde aluminium mini-pompjes, zijn allemaal ontworpen door Lezyne.

De keuze voor POINT bike-innovation Benelux komt voort uit het succes waarmee POINT bike-innovation Benelux het Amerikaanse merk Tifosi Eyewear in de markt gezet heeft. POINT bouwt met het merk Lezyne haar portfolio verder uit met hoogwaardige producten.

De Lezyne producten worden gepresenteerd tijdens de BIKE MOTION op de stand van POINT bike-innovation Benelux BV in hal 2 A090.

Meer  over Point bike-innovation Benelux leest u hier 

Reageer op dit artikel