nieuws

FietsVAK trapt af voor 2008-editie

algemeen

FietsVAK trapt af voor 2008-editie

AMSTERDAM – De in januari 2007 succesvol verlopen FietsVAK ligt nog vers in het geheugen. De 2007 editie is met uitstekende beoordelingen de boeken ingegaan en biedt Amsterdam RAI een prima uitgangspunt om het evenement in 2008 verder uit te bouwen.

AMSTERDAM – De in januari 2007 succesvol verlopen FietsVAK ligt nog vers in het geheugen. De 2007 editie is met uitstekende beoordelingen de boeken ingegaan en biedt Amsterdam RAI een prima uitgangspunt om het evenement in 2008 verder uit te bouwen.

De aftrap voor volgende editie in 2008 is echter alweer gedaan. In aanloop naar de vakbeurs voor de Nederlandse tweewielerbranche heeft Amsterdam RAI reeds een start gemaakt met het acquisitietraject.
Potentiële exposanten zijn inmiddels aangeschreven en hebben nog tot 1 oktober a.s. de tijd om zich aan te melden. De FietsVAK is het eerste trefpunt in 2008 van de tweewielerbranche en leent zich bij uitstek voor relatie-onderhoud, presentatie van tussentijdse actiemodellen en uitwisseling van de laatste stand van zaken op het gebied van fietsproducten.

De FietsVAK 2008 vindt plaats van zondag 27 t/m dinsdag 29 januari 2008 in het Autotron Rosmalen en heeft "Succesvol Schakelen" als thema. De vakbeurs zal de aftrap van het nieuwe fietsseizoen zijn. Behalve de presentaties van vooraanstaande exposanten, worden de uitslagen bekendgemaakt van de verkiezing Fiets van het Jaar 2008 en de Fiets Innovatie Award.

Unigarant is onlangs hoofdsponsor geworden van de FietsVAK 2008.

Reageer op dit artikel