nieuws

Stichting OOMT lanceert sterk vernieuwde www.oomt.nl

algemeen

Stichting OOMT lanceert sterk vernieuwde www.oomt.nl

BUNNIK- Als site was www.oomt.nl van stichting OOMT altijd al het vertrouwde adres voor stimuleringsregelingen zoals BKS, subsidies en onderzoeken. Met de komst van ESF-subsidie en andere wijzigingen op stimuleringsgebied heeft stichting OOMT haar website in een meer klantvriendelijke jas gestoken.

BUNNIK – Als site was www.oomt.nl van stichting OOMT altijd al het vertrouwde adres voor stimuleringsregelingen zoals BKS, subsidies en onderzoeken. Met de komst van ESF-subsidie en andere wijzigingen op stimuleringsgebied heeft stichting OOMT haar website in een meer klantvriendelijke jas gestoken.

Stichting OOMT is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de motorvoertuigen- en tweewielerbranche. Vanaf 26 juli is de vernieuwde website dé ‘portal’ voor informatie aan de verschillende doelgroepen, namelijk werkgevers, werknemers, leerlingen, media, overheid, bestuur, opleiders en docenten.
De website www.oomt.nl bestaat uit vijf hoofdcategorieën:

  • OOMT (stimuleringsregelingen, doelstellingen, sociaaljaarverslag)
  • Personeel (info over projecten, die werknemers en werkgevers helpen te groeien in hun werk)
  • Jeugd (info over werving van jonge mensen en over projecten die de aansluiting van school en bedrijfsleven verbeteren)
  • Onderzoek (recente onderzoeken downloaden, die in opdracht van OOMT zijn gedaan)
  • ESF subsidie (regeling van het Europees Sociaal Fonds (ESF) voor de subsidiëring van scholing van werkenden)

Met al deze verbeteringen wil OOMT dat verschillende doelgroepen de juiste weg binnen hun ‘portal’ voor de mobiliteitsbranche als het gaat om regelingen, subsidies en méér.

Reageer op dit artikel