nieuws

Smits opent zesde vestiging in Hengelo

algemeen

Smits opent zesde vestiging in Hengelo

HENGELO – Smits Tweewielergroothandel heeft recentelijk de zesde vestiging geopend in Hengelo. Van hieruit zal de tweewielervakhandel in Oost-Nederland en Duitse grensstreek bediend worden.

HENGELO – Smits Tweewielergroothandel heeft recentelijk de zesde vestiging geopend in Hengelo. Van hieruit zal de tweewielervakhandel in Oost-Nederland en Duitse grensstreek bediend worden.
 
Een zesde vestiging in Oost-Nederland stond al langer op het verlanglijstje van Smits. De nieuwe vestiging is gevestigd langs de A1 aan de Adam Smithstraat. Het team in Hengelo bestaat uit Bert Fles als vestigingsmanagers en Reinier Piek en Hans Wassink als verkoop ondersteunende magazijnmedewerkers.
 
Smits heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om aan de opening van Hengelo een ‘Blue Bullet’ te koppelen. Dit zijn artikelen die met extra korting weggaan. De hoogte en duur van de korting hangt samen met de kleur van de ‘Bullet’ die het artikel krijgt. Enkele weken geleden startte Smits met de ‘Red Bullet’-artikelen, waarop, zolang de voorraad strekt, altijd 40% korting zit. Nu met de opening van Hengelo introduceert Smits de ‘Blue Bullet: nieuwe opgenomen artikelen in het assortiment die direct een korting van 10% krijgen voor een bepaalde periode.
 
De ‘Blue Bullet’-korting geldt overigens niet alleen voor de vestiging in Hengelo, maar ook in Capelle aan den IJssel, Nieuwegein, Amsterdam, Tilburg en Velp.

Reageer op dit artikel