nieuws

Kona testen in Assen

algemeen

Kona testen in Assen

‘s-HERTOGENBOSCH – Tijdens de 6&24H race in Assen is Kona aanwezig met de demotruck en 2008 modellen in Assen. De organisatie van de race maakt een testparcours waar de 2008 modellen getest kunnen worden. Om te testen moet een geldig legitimatiebewijs worden getoond.

’s-HERTOGENBOSCH – Tijdens de 6&24H race in Assen is Kona aanwezig met de demotruck en 2008 modellen in Assen. De organisatie van de race maakt een testparcours waar de 2008 modellen getest kunnen worden. Om te testen moet een geldig legitimatiebewijs worden getoond.

Op zaterdag 8 september kan getest worden van 11.00-16.00 uur. Op zondag 9 september kan er getest worden van 10.00-14.00 uur.

De organisatie van de MTBWorld 6&24-uurs race is in handen van stichting MTBWorld, en zal plaatsvinden op 8/9 september 2007 aan het recreatiegebied Baggelhuizerplas te Assen. Surf naar de site van mtbrace voor meer informatie over de race in Assen.

Onderstaande testbikes zullen aanwezig zijn:

 • Jake the Snake
 • Stinky Air
 • Four Deluxe
 • Kula Supreme
 • Hei Hei supreme
 • Hei Hei
 • Caldera
 • Four Lisa
 • Four Supreme
 • Kula DL
 • Kula 2-9 DL
 • King Zing
 • Zing Delux
 • Lisa Road

 
 Meer informatie vindt u hier

Reageer op dit artikel