nieuws

KTM Bicycles breidt uit in Europa

algemeen

KTM Bicycles breidt uit in Europa

MATTIGHOFEN (Oostenr.) – KTM Bicycles is gestaag bezig haar reputatie op het gebied van motoren te gebruiken om de distributie van KTM-fietsen over Europa uit te rollen. KTM produceert 130.000 volwassen fietsen per jaar plus 13.000 kinderfietsen.

MATTIGHOFEN (Oostenr.) – KTM Bicycles is gestaag bezig haar reputatie op het gebied van motoren te gebruiken om de distributie van KTM-fietsen over Europa uit te rollen. KTM produceert 130.000 volwassen fietsen per jaar plus 13.000 kinderfietsen.

KTM Fahrräder eigenaar Carol Urkauf-Chen is tevreden met de ontwikkelingen: “KTM heeft het goed gedaan de afgelopen jaren. We hebben een degelijke collectie opgebouwd. Omdat we in capaciteit willen uitbreiden, hebben we besloten tot nieuwbouw, die in september zal worden geopend.”

De nieuwbouw zal de behuizing vormen van de backoffice, Research&Development en een testlaboratorium. De assemblage van de fietsen zal op de oude locatie blijven plaatsvinden, die stapsgewijs zal worden aangepast aan de eisen van deze tijd.

Reageer op dit artikel