nieuws

Gazelle wordt KNWU partner

algemeen

Gazelle wordt KNWU partner

DIEREN – De KNWU heeft tijdens het Nederlands Kampioenschap wielrennen in Maastricht zes nieuwe partners gepresenteerd: Gazelle, Merida, Green Lease, Bureau Top, Oad en AA drink.

DIEREN – De KNWU heeft tijdens het Nederlands Kampioenschap wielrennen in Maastricht zes nieuwe partners gepresenteerd: Gazelle, Merida, Green Lease, Bureau Top, Oad en AA drink.
KNWU-voorzitter Marcel Wintels toonde zich enthousiast over de nieuwe verbintenissen. ",In een tijd waarin de wielersport problemen kent als de strijd tussen de UCI en de ASO en de dopingperikelen is het verheugend dat deze bedrijven met ons in zee willen gaan en met ons ook het vertrouwen in de wielersport tonen.” 

Ieder bedrijf wordt partner van een wielerdisipline, Gazelle wordt partner van de wegselectie en verzorgt de komende drie jaar het topmateriaal voor zowel de belofte als vrouwenselectie.
 
Vael Ouwe FietsToertocht
De 31e editie van de Gazelle Vael Ouwe fietstoertocht afgelopen zaterdag is mede dankzij de leden van RTC Veluwerijders succesvol verlopen. Zo’n 2.500 deelnemers waren zaterdag onderweg op de drie nieuwe afstanden over de Veluwe. Na afloop werd ook de opbrengst voor het goede doel ( KWF kankerbestrijding Bergh in het Zadel ) bekendgemaakt: € 2.200,-. Dit bedrag werd symbolisch overhandigd aan Theo Mijnen, de voorzitter van Bergh, een prachtig gebaar van alle deelnemers die één euro hadden afgestaan voor dit goede doel.

Reageer op dit artikel