nieuws

Cyclon gaat werken met betere aanduiding verschillende groepen

algemeen

Cyclon gaat werken met betere aanduiding verschillende groepen

GEFFEN – Cyclon International B.V. komt met een nieuwe presentatie van de producten. Door te gaan werken met vier basislkeuren en vier iconen is duidelijk te zien om welke groep producten het gaat. Ook heeft Cyclon haar website geheel vernieuwd. Op deze nieuwe website is veel informatie te vinden over het assortiment van Cyclon Bike Care en Maxim Sports Nutrition.

GEFFEN –  Cyclon International B.V. komt met een nieuwe presentatie van de producten. Door te gaan werken met vier basislkeuren en vier iconen is duidelijk te zien om welke groep producten het gaat. Ook heeft Cyclon haar website geheel vernieuwd. Op deze nieuwe website is veel informatie te vinden over het assortiment van Cyclon Bike Care  en Maxim Sports Nutrition.

Door het gebruik van vier duidelijke kleuren en iconen is de communicatie bij de producten van Cyclon veel beter voor verkopers en consumenten. De nieuwe website heeft wel dezelfde URL: www.cyclon.nl.

Reageer op dit artikel