nieuws

Canadees merk Cervélo naar Veltec

algemeen

Canadees merk Cervélo naar Veltec

VALKENSWAARD – Veltec Benelux is de nieuwe importeur van Cervélo fietsen in de Benelux. Cervélo is een vooraanstaand merk op het gebied van innovatieve race- en triatlonfietsen. Het Canadese bedrijf is al jaren marktleider in triatlonfietsen en maakt wereldwijd een sterke groei door die nu ook in de Benelux mogelijk is.

VALKENSWAARD – Veltec Benelux is de nieuwe importeur van Cervélo fietsen in de Benelux. Cervélo is een vooraanstaand merk op het gebied van innovatieve race- en triatlonfietsen. Het Canadese bedrijf is al jaren marktleider in triatlonfietsen en maakt wereldwijd een  sterke groei door die nu ook in de Benelux mogelijk is.

Gerard Vroomen, de Nederlandse mede-eigenaar van Cervélo is blij met de nieuwe samenwerking. “Veltec is een van de sterkste distributeurs in de Benelux. Dankzij de 12 ingenieurs die constant aan verbeteringen werken, is Cervélo waarschijnlijk het meest technische fietmerk ter wereld. De mogelijkheden die Veltec biedt om elke Cervélo als custom fiets af te leveren, zien we daarbij als sterke toegevoegde waarde.”

Cervélo maakt fietsen die voorop lopen in aerodynamica, stijfheid, gewicht en kwaliteit. Team CSC, inclusief de recente Tour-proloogwinnaar Fabian Cancellara en Parijs-Roubaix winnaar Stuart O’Grady, kiest al jaren voor Cervelo.
 
“Veltec heeft met BMC, Wilier, Cervélo en Concorde een sterke merkenportefeuille van fietsen, die voor elk van onze 1.200 klanten interessant is. Door het gecombineerde volume in ons Veltec Custom Center, kunnen we de levertijd en leverbetrouwbaarheid voor onze dealers steeds verder uitbouwen. Wij zijn trots op deze merken, het is alsof we importeur zijn van Porsche, BMW, Maserati en Volkswagen. Elk heeft zijn eigen potentie en eigen doelgroep”, aldus Jurgen Krikke, directeur van Veltec Benelux. Naast de fietsenmerken is Veltec importeur van Sidi, Ultima, Easton, Enervit, Profile, Pariba en sinds 1 juni SMP zadels.

 

Reageer op dit artikel