nieuws

Nieuwbouw Kruitbosch begonnen

algemeen

Nieuwbouw Kruitbosch begonnen

ZWOLLE – Deze week is met de bouw van het nieuwe pand van Kruitbosch Cycle Universe in Zwolle gestart. Belangrijke uitgangspunten bij het ontwerp waren duurzaamheid en milieu.

ZWOLLE – Deze week is met de bouw van het nieuwe pand van Kruitbosch Cycle Universe op industrieterrein de Hessenpoort in Zwolle gestart. Belangrijke uitgangspunten bij het ontwerp waren duurzaamheid en milieu.

Zo zal er gebruik gemaakt worden van een bronpomp installatie. Deze zorgt er middels vloerverwarming of koeling voor dat het gebouw op de juiste temperatuur blijft, zonder gasverbruik. De opzet en indeling van het gebouw is dusdanig dat goed ingespeeld kan worden op toekomstige ontwikkelingen.

De afgelopen maanden is intensief gewerkt aan het ontwerp, waarbij de wensen van alle betrokkenen zijn meegenomen. Het pand heeft een totale oppervlakte van 10.000 m2. In het pand wordt een showroom van ruim 300 m2 ingericht, waar de  fietscollecties en schappenplannen goed kunnen worden gepresenteerd.

Het nieuwe pand zal begin februari 2008 in gebruik worden genomen. De daadwerkelijke fusie tussen Kruitbosch Zwolle en Hoogeveen zal op 1 januari plaatsvinden.

Reageer op dit artikel