nieuws

Klootwijk aan Zee: fietsprogramma over vis

algemeen

Klootwijk aan Zee: fietsprogramma over vis

HILVERSUM – Vorig jaar ging journalist Wouter Klootwijk (van o.a. de Keuringsdienst van Waarde) met een kotter langs havens op zoek naar vis en verhalen. Dit seizoen komt hij al fietsende allerlei opmerkelijk nieuws over vis tegen.

HILVERSUM – Vorig jaar ging journalist Wouter Klootwijk (van o.a. de Keuringsdienst van Waarde) met een kotter langs havens op zoek naar vis en verhalen. Dit seizoen komt hij al fietsende allerlei opmerkelijk nieuws over vis tegen.

Voor het nieuwe seizoen van Klootwijk aan Zee, dat 31 mei van start ging,  gaat Kapitein Klootwijk met een Sparta Pick up op pad. In acht afleveringen vol mooie plaatjes, weinig woorden, groot en klein nieuws. Op en langs het water, vragen beantwoordend over vis. 

Elke donderdag om 21:25 op Ned. 2.

 

Reageer op dit artikel