nieuws

Sugoi opent distributiecentrum in Oldenzaal

algemeen

Sugoi opent distributiecentrum in Oldenzaal

VANCOUVER (USA) – Een half jaar nadat sportkledingmerk Sugoi een distributiecentrum in Bedford, Connecticut heeft geopend, komt de mededeling dat het ook een distributiecentrum opent in Oldenzaal.

VANCOUVER (USA) – Een half jaar nadat sportkledingmerk Sugoi een distributiecentrum in Bedford, Connecticut heeft geopend, komt de mededeling dat het ook een distributiecentrum opent in Oldenzaal.

De reden waarom voor Oldenzaal is gekozen is dat het dichtbij Duitsland ligt en een centrale verbinding vormt voor Europese weg- en treinverbindingen. Het nieuwe centrum ligt aan de A1 op bedrijventerrein  de Hanzepoort, waar inmiddels tal van internationale bedrijven zijn gevestigd.

De opening van een eigen distributiekantoor op het Europese vasteland brengt grote efficiëntievoordelen met zich mee voor Sugois Europese klanten. Sugoi stelt hiermee zijn normen ten aanzien van het distributieserviceniveau voor zijn Europese klanten veilig en verwacht levertijden te kunnen verkorten.

De keuze voor Oldenzaal is niet helemaal toevallig, aangezien Stan Mavis, Sugois algemeen directeur, in dienst is sinds Sugoi is aangekocht door Cannondale Corporation, waarvan de Europese tak eveneens is gevestigd in Oldenzaal.

Reageer op dit artikel