nieuws

Bedrijfs Award voor Bovemij

algemeen

Bedrijfs Award voor Bovemij

NIJMEGEN – Bovemij Verzekeringen heeft op 11 mei de Bedrijfs Award voor Riskmanagement 2007 toegekend gekregen. De uitreiking van deze onderscheiding is een initiatief van het Genootschap voor Risicomanagement en de Nederlandse Vereniging voor Risicoanalyse en Bedrijfszekerheid (NVRB).

NIJMEGEN – Bovemij Verzekeringen heeft op 11 mei de Bedrijfs Award voor Riskmanagement 2007 toegekend gekregen. De uitreiking van deze onderscheiding is een initiatief van het Genootschap voor Risicomanagement en de Nederlandse Vereniging voor Risicoanalyse en Bedrijfszekerheid (NVRB).

Drs. Pau Lian-Staal-Ong, voorzitter van het genootschap, reikte de onderscheiding uit aan René Engelen, Bovemij’s manager risk Management, tijdens het 2e Nationale Congres Risicomanagement. De Bedrijfs Award wordt toegekend aan een bedrijf of instelling, die zich langdurig verdienstelijk maakt op het gebied van risicomanagement.

“Bovemij heeft de Award te danken aan de actieve rol, die zij inneemt op het gebied van riskmanagement, zowel binnen de eigen organisatie als voor verzekerde ondernemers en werknemers in de mobiliteitsbranche,” aldus Maaike de Ridder, corporate communicatieadviseur van Bovemij.

“Samen met moederorganisatie BOVAG ondernemen wij allerlei initiatieven (nieuwsbrieven, informatiebijeenkomsten, trainingen) om de risico’s van ondernemers en werknemers te beperken. Wij zien deze Award als een bekroning op ons werk.”

Reageer op dit artikel