nieuws

ANWB-winnares via Kroone Liefting een Giant rijker

algemeen

ANWB-winnares via Kroone Liefting een Giant rijker

LIMMEN – Het voordragen van een winkel voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar heeft mevrouw B.J.M. van Dongen geen windeieren gelegd. Uit de bijna 1900 ANWB-leden, die op winkels gestemd hadden, is zij gekozen als winnares van een nieuwe fiets .

LIMMEN – Het voordragen van een winkel voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar heeft mevrouw B.J.M. van Dongen geen windeieren gelegd. Uit de bijna 1900 ANWB-leden, die op winkels gestemd hadden, is zij gekozen als winnares van een nieuwe fiets .

Om de leden te stimuleren hun favoriete winkel voor te dragen wordt door de ANWB onder deze inzenders een fiets verloot. Dit jaar viel de prijs in Waspik. “In tegenstelling tot vorig jaar hebben we nu een winnaar getrokken uit alle deelnemende leden en niet alleen de leden, die op de winnende winkel gestemd hadden,” licht Ferry Smith van de ANWB toe.

Uiteraard vond de uitreiking plaats bij Kroone Liefting, de winnende winkel van 2007. Uit handen van Ferry Smith ontving mevrouw Van Dongen een Giant Freerider, die ze voor haar echtgenoot uitgekozen had. Kroone Liefting liet zich ook niet onbetuigd en deed er nog een fietscomputer en kettingspray bij.

Het succes van de verkiezing heeft zijn uitwerking op de winnende winkel niet gemist. Sinds hun uitverkiezing tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2007 heeft Kroone Liefting in de eerste drie maanden 35% omzet geplust. Het heeft John Vader en Rene Borsjes doen besluiten 30 meter bij de zaak te gaan aanbouwen en twee extra medewerkers in dienst te nemen om de drukte in de zaak aan te kunnen.

Reageer op dit artikel