nieuws

Castelli: race-driven

algemeen

Castelli: race-driven

De nieuwste koersbroek van Castelli is een meesterwerk te noemen. In dit Free-bibshort voelt de wielrenner zich echt vrij, doordat de bretels langs de borstkas lopen en de naden aan de binnenzijde van het been zijn geëlimineerd.

De nieuwste koersbroek van Castelli is een meesterwerk te noemen. In dit Free-bibshort voelt de wielrenner zich echt vrij, doordat de bretels langs de borstkas lopen en de naden aan de binnenzijde van het been zijn geëlimineerd.

Voor elke zone van een koersbroek is onderzocht wat de specifieke vereisten zijn. Het resultaat is een broek die uit drie stoffen bestaat, elk afgestemd op de zone die wordt gebruikt.

Het duurzame Action materiaal wordt gebruikt op de plaatsen waar veelvuldig zadelcontact is. Op de voorzijde en onderrug is gekozen voor Breathe, een iets dunnere stof met open structuur om maximaal te ventileren. De zijpanden bestaande uit Energia ondersteunen de spieren en zorgen voor perfect aansluiten.

De zeem is de Active Cushioning Temp Control zeem die een prima afvoer van het transpiratievocht combineert met een goede schokdemping. De Temp-technologie is door NASA ontwikkeld en helpt een constante temperatuur te behouden.

En natuurlijk blinkt de nieuwe koersbroek uit in stijlelementen. De pijpen zijn afgewerkt met een band van lycra in plaats van elastiek en wordt met een laser gesneden en vervolgens aan de broek ‘gelast’. De band kun je ook makkelijk oprollen, wat er dankzij de rode kleur aan de binnenzijde uiterst stijlvol uitziet.

De broek is verkrijgbaar in drie kleuren en de adviesverkoopprijs bedraagt € 149,99.
Informatie: Wolvenberg N.V.
www.wolvenberg.com

Reageer op dit artikel