nieuws

Assos SS.13: nieuw zomershirt

algemeen

Assos SS.13: nieuw zomershirt

Het nieuwste topmodel in Assos herenshirts is de SS.13. Volgens volledig nieuw ontwikkeld concept: AEPD II of de kennis van het intelligente patronen design. Het shirtpatroon is zodanig gesneden en samengesteld dat wanneer men fietst de stof daar waar nodig alle lichaamsbewegingen volgt.

Het nieuwste topmodel in Assos herenshirts is de SS.13. Volgens volledig nieuw ontwikkeld concept: AEPD II of de kennis van het intelligente patronen design. Het shirtpatroon is zodanig gesneden en samengesteld dat wanneer men fietst de stof daar waar nodig alle lichaamsbewegingen volgt.

Door gebruik te maken van een ‘3D senso mesh’ stretch stop nek- en tussenschouderpand zal het shirt niet uitzakken, zelfs niet met gevulde achterzakken. 3D senso mesh is een stretch stof die enkel horizontaal rekt. Het is speciaal gemaakt voor een fietspositie zonder hinderlijk stofoverschot. Een Assos SS.13 shirt heeft daardoor de optimale pasvorm. Mesh inserts onder de armen bevorderen de interne luchtventilatie.

Vier zakken
Om extra spullen weg te bergen zijn er achteraan maar liefst vier uit mesh-spandex gemaakte zakken voorzien, drie open en één afsluitbare met rits. De toegang tot deze nieuwe soort achterzakken is gemakkelijker en veiliger. Ze bieden tevens een betere ventilatie en stabiliteit voor je bagage.

Voor de muziekfans is er ter hoogte van de zakken een I-Podkabelopening voorzien. Deze SS.13 zomertrui is uitgerust met een driekwart rits. Reflecterende accenten op de voor- en achterzijde maken je beter zichtbaar in het donker. Het SS.13 shirt wordt verwacht in de zes klassieke Assos kleuren: zwart, blauw, geel, rood, wit en titan. Maten: S tot TIR.

Reageer op dit artikel