nieuws

AGU-shirt Leontien’s Ladies Ride

algemeen

AGU-shirt Leontien’s Ladies Ride

AGU haakt in op het snel populairder worden van Leontien’s Ladies Ride, die na twee voorafgaande jaren, dit jaar zowel in Zwolle (juni) als in ’s-Hertogenbosch (september) georganiseerd wordt en duizenden vrouwen op de fiets krijgt. AGU heeft samen met Leontien van Moorsel een damesshirt ontworpen voor de Leontien’s Ladies Ride, dat speciaal ontworpen is […]

AGU haakt in op het snel populairder worden van Leontien’s Ladies Ride, die na twee voorafgaande jaren, dit jaar zowel in Zwolle (juni) als in ’s-Hertogenbosch (september) georganiseerd wordt en duizenden vrouwen op de fiets krijgt.

AGU heeft samen met Leontien van Moorsel een damesshirt ontworpen voor de Leontien’s Ladies Ride, dat speciaal ontworpen is naar de vrouwelijke anatomie. Het shirt is gemaakt van Riptraf polyester, voorzien van een 20 cm lange rits en zichtbare stiksels. Het geprinte neklabel voorkomt irritatie in de nek. De achterzak is met een rits afsluitbaar en de binnenzijde is bekleed met Mantotex en daardoor bestand tegen transpiratievocht.

Reageer op dit artikel