nieuws

Zeven keer de Alpe D’Huez op

algemeen

Zeven keer de Alpe D’Huez op

AMSTERDAM – Stichting Alpe d’HuZes klimt opnieuw op de fiets voor KWF Kankerbestrijding. Op 7 juni 2007 zullen 77 wielrenners zeven maal de Alpe d’Huez in Frankrijk per fiets beklimmen: Alpe d’HuZes+1. Doel van deze actie is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor KWF Kankerbestrijding.

AMSTERDAM – Stichting Alpe d’HuZes klimt opnieuw op de fiets voor KWF Kankerbestrijding. Op 7 juni 2007 zullen 77 wielrenners zeven maal de Alpe d’Huez in Frankrijk per fiets beklimmen: Alpe d’HuZes+1. Doel van deze actie is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor KWF Kankerbestrijding.

Een zelfde actie op 6 juni 2006 bracht vorig jaar € 370.000 bij elkaar. Daarmee was het de op één na grootste particuliere inzamelingsactie ooit voor KWF Kankerbestrijding. Die dag, 6 juni 2006, fietsten 66 wielrenners 6 maal tegen de legendarische Alpe d’Huez op.

Initiatiefnemer Peter Kapitein: “Wat deze actie zo uniek maakte was niet alleen de enorme prestatie die de deelnemers leverden, maar ook het feit dat de stichting Alpe d’HuZes alle giften voor 100% doorgeeft aan KWF Kankerbestrijding, die er weer onderzoek tegen kanker mee financiert. Dit jaar is het tijd voor een vervolg: de Alpe d’HuZes+1. Dus we leggen de lat nog weer hoger; 7 keer de Alpe d’Huez op en opgeven is geen optie!”

Meer informatie op: www.opgevenisgeenoptie.nl.

Reageer op dit artikel