nieuws

Technische pullover

algemeen

Arcteryx heeft dit voorjaar zijn Traverse-serie uitgebreid met de Accelero pullover. Een weerbestendige windbreaker voor multi-sporters. De Accelero pullover is ontworpen voor intensief gebruik, zoals mountainbiking en trailrunning in de wildernis.

Arcteryx heeft dit voorjaar zijn Traverse-serie uitgebreid met de Accelero pullover. Een weerbestendige windbreaker voor multi-sporters. De Accelero pullover is ontworpen voor intensief gebruik, zoals mountainbiking en trailrunning in de wildernis.

Met de nieuwe Accelero pullover van geavanceerde technische materialen en gevormd naar het lichaam, kan je oneindig lang doorgaan zonder af te koelen, kou te vatten of een onaangenaam gevoel te krijgen. De Accelero is uitgevoerd in een luchtdoorlatende, lichtgewicht en cool touch polyester die voldoet aan de eisen van de actieve sporter. De Accelero pullover is goed ademend, waterafstotend, sneldrogend en gemakkelijk te wassen zodat de sporter hem weer snel aan kan voor de volgende training. Informatie: www.arcteryx.com

Reageer op dit artikel