nieuws

Shimano en de NTFU partners

algemeen

Shimano en de NTFU partners

NUNSPEET – Shimano en de Nederlandse Toer Fiets Unie zijn voor de komende drie jaar ‘partners in fietssport’. Hiermee schaart Shimano zich naast PGGM en Land Rover, die beide al ‘partner in fietssport’ zijn van de NTFU. Op 12 maart vond de officiële ondertekening van het contract plaats, waarmee werd bezegeld dat Shimano vanaf heden de voordelen van haar Shimano Club aan alle NTFU leden biedt.

NUNSPEET – Shimano en de Nederlandse Toer Fiets Unie zijn voor de komende drie jaar ‘partners in fietssport’. Hiermee schaart Shimano zich naast PGGM en Land Rover, die beide al ‘partner in fietssport’ zijn van de NTFU. Op 12 maart vond de officiële ondertekening van het contract plaats, waarmee werd bezegeld dat Shimano vanaf heden de voordelen van haar Shimano Club aan alle NTFU leden biedt.

Marc van Rooij en Richard Keeskamp namens Shimano Benelux B.V. en Dick Kik en Erik Lenselink namens de NTFU hebben op 12 maart op het hoofdkantoor van Shimano Benelux in Nunspeet het samenwerkingscontract ondertekend. Hiermee verbinden de marktleider in Nederland op het gebied van fietscomponenten en de grootste fietssportbond van Nederland zich met elkaar.

Gezamenlijke doelstellingen houden in: het creëren en onderhouden van naamsbekendheid en merkvoorkeur en het bevorderen van de georganiseerde fietssport in Nederland.

De inhoudelijke basis van de samenwerking ligt in de koppeling van het Shimano Club lidmaatschap en NTFU lidmaatschap; NTFU leden zijn automatisch ook Shimano Club lid met alle voordelen van dien zonder dat dit extra geld kost. Zo kun je als NTFU lid bijvoorbeeld met korting naar door Shimano gesponsorde evenementen. Ook zal Shimano op actiematige basis ledenwerfacties van NTFU clubs ondersteunen.

Reageer op dit artikel