nieuws

Rotra en Gazelle winnen Logimatch Award 2007

algemeen

Rotra en Gazelle winnen Logimatch Award 2007

DOESBURG – Na het behalen van de ‘Influencer of the year Award 2007 Transport & Logistiek’ heeft Rotra nu ook de ‘LogiMatch Award 2007’ in de wacht gesleept. De LogiMatch Award is een prijs voor samenwerking in de logistiek. Rotra en Gazelle zijn een goed voorbeeld van hoe partners maximaal profiteren van elkaars kennis en mogelijkheden.

DOESBURG – Na het behalen van de ‘Influencer of the year Award 2007 Transport & Logistiek’ heeft Rotra nu ook de ‘LogiMatch Award 2007’ in de wacht gesleept.  De LogiMatch Award is een prijs voor samenwerking in de logistiek. Rotra en Gazelle zijn een goed voorbeeld van hoe partners maximaal profiteren van elkaars kennis en mogelijkheden.

Ieder jaar zijn er weer nieuwe logistiek dienstverleners die samen met hun opdrachtgevers vernieuwende logistieke concepten met succes in praktijk brengen. Physical Distribution Group (PDG), de belangenvereniging van logistieke dienstverleners, stelde daarom de LogiMatch Award in. Dit is de bekroning voor die combinatie die het meest vernieuwende, succesvolle en inspirerende logistieke concept in het leven heeft geroepen.

Voor de LogiMatch Award 2007 waren tien cases genomineerd van de deelnemende dienstverleners en hun opdrachtgevers. De case van Rotra en Gazelle werd beschreven als een voorbeeld hoe partners maximaal profiteren van mekaars kennis en mogelijkheden. Hiervoor werd fors geïnvesteerd in een uniek logistiek concept voor de fietsendistributie. Dit partnerschap vergde lef, creativiteit en visie. Daarnaast werden de criteria ‘vernieuwend’ en toegevoegde waarde’ met veel punten toegekend door alle aanwezige finalisten en een jury. Mede daardoor lieten Rotra en Gazelle combinaties als Van Uden / Centraal Drankenhuis en UPS / Hitachi achter zich.

Reageer op dit artikel