nieuws

Ron Haker met eigen weblog op Tweewieler.nl

algemeen

Ron Haker met eigen weblog op Tweewieler.nl

DOETINCHEM – Ron Haker, de vaste columnist van het vakblad Tweewieler, heeft nu een eigen weblog op de site. Daarin zal de even eigenzinnige als populaire branchekenner opmerkelijke zaken in de tweewielerbranche aan de kaak stellen.

DOETINCHEM – Ron Haker, de vaste columnist van het vakblad Tweewieler, heeft nu een eigen weblog op de site. Daarin zal de even eigenzinnige als populaire branchekenner opmerkelijke zaken in de tweewielerbranche aan de kaak stellen.

“Het leuke en interactieve van deze weblog is dat lezers van Tweewieler rechtstreeks kunnen reageren op dat wat Ron geschreven heeft. Ron kreeg al veel mailtjes en reacties van lezers, maar nu kunnen ze veel sneller en directer reageren,” zegt hoofdredacteur Arnauld Hackmann. “Ik hoop dat onze lezers van deze optie dan ook dankbaar gebruik gaan maken.”

De weblog, (R)Online genaamd, is een aanvulling op de maandelijkse column van Haker in het magazine. De etaleur/columnist heeft er zin in. “Het zat al een tijdje in de pen dat het zou gaan gebeuren. Het is voor mij allemaal nieuw, dus ik zal een beetje mijn weg moeten zoeken. Maar ik ben er wel blij mee en hoop op veel direct contact met de lezers.”

Reageer op dit artikel