nieuws

Max2Bike sponsort ‘Missie Medicijnboot’

algemeen

Max2Bike sponsort ‘Missie Medicijnboot’

CAPPELLE AAN DEN IJJSSEL/ DEN HAAG –Max2Bike is sponsor geworden van Missie Medicijnboot. Dit is een online game, ter ondersteuning van de medicijnboot Aberé van Terre des Hommes. “Om aan te geven dat we niet alleen voor kwaliteitsfietsen staan, maar zeker ook voor kwaliteit van leven,” aldus Michel van Slingerland, marketingmanager van Max2Bike.

CAPPELLE AAN DEN IJJSSEL/ DEN HAAG –Max2Bike is sponsor geworden van Missie Medicijnboot. Dit is een online game, ter ondersteuning van de medicijnboot Aberé van Terre des Hommes.

“Om aan te geven dat we niet alleen voor kwaliteitsfietsen staan, maar zeker ook voor kwaliteit van leven,” aldus Michel van Slingerland, marketingmanager van Max2Bike.

In het Amazonegebied van Brazilië is het erg moeilijk om goede medische hulp te kunnen krijgen door de slechte bereikbaarheid in dit gebied. Terre des Hommes zet zich in om onder andere in dit gebied wel op die plaatsen te komen en medische hulp te kunnen geven. Met medicijnboot Abaré heeft Terre des Hommes een splinternieuwe mobiele medische eenheid. Dit schip is uitgerust met een tandartspraktijk, een kraamkamer, douches en zelfs een kleine operatiezaal en vaart langs riviergemeenschappen aan de Tapajós.

“Max2Bike steunt dit initiatief van Terre des Hommes en is daarom naast KLM Aircares, Ravensburger en Arke.nl hoofdsponsor van de online game ‘Missie Medicijnboot’,” licht Sligerland toe. “Deze game is een onderdeel van de campagne, die Terre des Hommes gaat voeren, om het gezondheidsprogramma onder de aandacht te brengen.”

Als deelnemer moet je de medicijnboot over de Amazone loodsen en daarbij zoveel mogelijk kinderen helpen. Uiteindelijk kan men mooie prijzen winnen door een hoge score te behalen. Terre des Hommes hoopt dat veel nieuwe donateurs de kinderhulpprojecten zullen gaan steunen. De online game ‘Missie Medicijnboot’ kan van 1 maart tot 1 mei 2007 worden gespeeld via de website van Terre des Hommes.

Reageer op dit artikel