nieuws

Louis van Gaal en Gijs Staverman op een Max2Bike

algemeen

Louis van Gaal en Gijs Staverman op een Max2Bike

HILVERSUM – Op vrijdag 2 maart beloofde Gijs Staverman in zijn ochtenduitzending op Q-Music dat hij zou gaan fietsen van Amsterdam naar Hilversum als hij 1.000 smsjes ontving van luisteraars. Louis van Gaal beloofde vervolgens mee te fietsen als dit er 10.000 zouden worden.

HILVERSUM – Op vrijdag 2 maart beloofde Gijs Staverman in zijn ochtenduitzending op Q-Music dat hij zou gaan fietsen van Amsterdam naar Hilversum als hij 1.000 smsjes ontving van luisteraars. Louis van Gaal beloofde vervolgens mee te fietsen als dit er 10.000 zouden worden.

De opbrengst van de smsjes is voor Stichting Spieren voor Spieren. Er kwamen meer dan 12.000 smsjes binnen. Max2Bike speelde hier op in en zo gaan beide heren op 20 maart aanstaande fietsen op een Max2Bike City2City voor het goede doel.

Reageer op dit artikel