nieuws

Hesling Products online te bestellen

algemeen

Hesling Products online te bestellen

BERGHEM – Hesling Products B.V. is gestart met een E-commerce bestelsysteem: www.retailbizz.com. Dealers van Fast Rider kunnen nu alle producten ook online bestellen. Bovendien kan van elke order op ieder moment de actuele status opgevraagd kan worden.

BERGHEM – Hesling Products B.V. is gestart met een E-commerce bestelsysteem: www.retailbizz.com. Dealers van Fast Rider kunnen nu alle producten ook online bestellen. Bovendien kan van elke order op ieder moment de actuele status opgevraagd kan worden.

Het bestelsysteem biedt tevens de mogelijkheid alle artikelen met foto’s, prijzen en technische specificaties te bekijken. Verder geeft het inzicht in de actuele voorraad, openstaande facturen, eigen bestellingen en ordergeschiedenis.
De online geplaatste bestellingen worden direct in het magazijn van Hesling Products verwerkt. Ook voor het online bestellen geldt volgens Hesling Products: vóór 16.00 uur besteld, is de volgende dag geleverd.

Reageer op dit artikel