nieuws

FietsVAK 2008 in het Autotron in Rosmalen

algemeen

FietsVAK 2008 in het Autotron in Rosmalen

AMSTERDAM – In de ledenvergadering van de afdeling Fietsen van de RAI Vereniging is unaniem besloten de komende FietsVAK wederom te houden in het Autotron in Rosmalen. De vakbeurs zal voor de bezoekers zijn opengesteld van zondag 27 tot en met dinsdag 29 januari 2008.

AMSTERDAM – In de ledenvergadering van de afdeling Fietsen van de RAI Vereniging is unaniem besloten de komende FietsVAK wederom te houden in het Autotron in Rosmalen. De vakbeurs zal voor de bezoekers zijn opengesteld van zondag 27 tot en met dinsdag 29 januari 2008.

De FietsVAK 2007 is uitgebreid geëvalueerd op de ledenvergadering. Zowel de bezoekers- als exposantenenquête van afgelopen FietsVAK leverde nagenoeg alleen maar positieve reacties op over deze vakbeurs.
Van de exposanten was 93% (zeer) tevreden over hun deelname. Van de bezoekers was ruim 73% tevreden met hun bezoek aan deze vakbeurs. Wel werd door het vakbezoek een klein aantal toerleveranciers in de fietsenbranche op deze vakbeurs gemist. Verwacht wordt dan ook dat voor FietsVAK 2008 sprake zal zijn van een bredere deelname van toeleveranciers.

Secretaris van de afdeling Fietsen Stef Stock bevestigt dat het de bedoeling is dat de FietsvAK de komende jaren in Rosmalen blijft. “De intentie is om dit beleid over meerdere jaren voort te zetten. Een vakbeurs is tenslotte iets anders dan een consumentenbeurs, die toch meer gekoppeld is aan Amsterdam RAI.”

Reageer op dit artikel