nieuws

Elektronisch bestellen vanuit VMSII bij Rutteman

algemeen

Elektronisch bestellen vanuit VMSII bij Rutteman

BUNNIK – Per direct kunnen alle afnemers van Handelshuis W. Rutteman b.v. uit Bunnik de bestellingen volledig elektronisch vanuit VMSII plaatsen. De samenwerking tussen Rutteman en Vendit is reeds tot stand gekomen en Rutteman heeft haar artikeldatabase ter beschikking gesteld voor VMSII.

BUNNIK – Per direct kunnen alle afnemers van Handelshuis W. Rutteman b.v. uit Bunnik de bestellingen volledig elektronisch vanuit VMSII plaatsen. De samenwerking tussen Rutteman en Vendit is reeds tot stand gekomen en Rutteman heeft haar artikeldatabase ter beschikking gesteld voor VMSII.

Rutteman biedt alle gebruikers van VMSII het gebruiksgemak van bestellen vanuit VMSII. “Het bieden van deze mogelijkheid is tot stand gekomen na toenemende vraag van pakketgebruikers, op deze manier willen wij inspelen op het actuele thema om dealers middels bestelgemak een enorme efficiencyverhoging en kostenverlaging te bieden”, aldus Jarno Keijzer van Rutteman. Het is in de praktijk reeds gebleken dat elektronisch bestellen in grote mate bijdraagt aan de omloopsnelheid van de voorraad. Rutteman garandeert dat geplaatste orders voor 16.30 uur vanuit VMSII nog dezelfde dag verzonden zullen worden.

Reageer op dit artikel