nieuws

Bestellen bij Juncker via Accentry

algemeen

Bestellen bij Juncker via Accentry

VEENENDAAL – Vanaf 2 april gaat Juncker Bike Parts over op het Accentry bestelsysteem. In Accentry zijn de bestelsystemen van Batavus, Sparta, Loekie, Koga Miyata en nu dus ook Juncker gecombineerd. Om online bestellingen te kunnen plaatsen bij hun partner leveranciers hoeven dealers voortaan nog maar één bestelprogramma te openen: www.accentry.com.

VEENENDAAL – Vanaf 2 april gaat Juncker Bike Parts over op het Accentry bestelsysteem. In Accentry zijn de bestelsystemen van Batavus, Sparta, Loekie, Koga Miyata en nu dus ook Juncker gecombineerd. Om online bestellingen te kunnen plaatsen bij hun partner leveranciers hoeven dealers voortaan nog maar één bestelprogramma te openen: www.accentry.com.

De voordelen die klanten van het Juncker bestelsysteem gewend zijn blijven ook in Accentry bestaan. Nieuw is dat dealers nu per artikel de met hen overeengekomen prijsafspraken kunnen zien. Daarnaast is er een functie ‘Snel bestellen’ bijgekomen. De uitlevergraad zal verder worden verbeterd doordat bestellingen in Accentry direct oftewel ‘real time’ worden verwerkt.

Reageer op dit artikel