nieuws

AIROH S4 Enduro

algemeen

AIROH S4 Enduro

De Italiaanse fabrikant AIROH ontwikkelt helmen met oog voor detail, veiligheid en design. De innovatieve vindingen van het merk spelen in op de laatste trends. De AIROH S4 Enduro is een all-road helm die geheel te modificeren is naar de eigen wensen.

De Italiaanse fabrikant AIROH ontwikkelt helmen met oog voor detail, veiligheid en design. De innovatieve vindingen van het merk spelen in op de laatste trends. De AIROH S4 Enduro is een all-road helm die geheel te modificeren is naar de eigen wensen.

Zowel de klep als het vizier zijn volledig afneembaar. Met het vizier en de klep gemonteerd ontstaat een hybride helm geschikt voor Enduro & Quad of All-Road. Met alleen de klep gemonteerd, heeft u een volledige KNMV goedgekeurde MX helm. Als de AIROH S4 met alleen het vizier wordt uitgevoerd, ontstaat een volledige integraal helm, met agressieve streetfighter look. De AIROH S4 heeft een luxe Coolmax binnenvoering die, samen met de wangstukken, volledig uitneembaar en wasbaar is. Kleuren: Matzwart/Street design blue & red. Adviesverkoopprijs vanaf € 189,95. Informatie: www.xtravus.eu

Reageer op dit artikel