nieuws

Jan-Willem van Schaik ruilt Fietsmarkt in voor Bike Europe

algemeen

Jan-Willem van Schaik ruilt Fietsmarkt in voor Bike Europe

MAARSSEN – Jan-Willem van Schaik, hoofdredacteur van het vakblad Fietsmarkt, stapt over naar Reed Business Information, uitgever van onder andere Tweewieler en Bike Europe. Met ingang van 1 april a.s. gaat hij de redactie van Bike Europe versterken.

MAARSSEN – Jan-Willem van Schaik, hoofdredacteur van het vakblad Fietsmarkt, stapt over naar Reed Business Information, uitgever van onder andere Tweewieler en Bike Europe. Met ingang van 1 april a.s. gaat hij de redactie van Bike Europe versterken.

“Wat me vooral aanspreekt is natuurlijk het internationale karakter van een titel als Bike Europe en de sterke internetactiviteiten van Reed Business,” aldus Van Schaik. “Verder wilde ik toch ook graag in de fietsenbranche actief blijven, dus dit was een ideale combinatie.”

Van Schaik heeft tien jaar gewerkt bij Blauw Media, de uitgever van onder andere Fietsmarkt. Hij was in die jaren voor meerdere titels verantwoordelijk, maar de laatste jaren concentreerde hij zich vooral op Fietsmarkt.

Wie Van Schaik als hoofdredacteur zal opvolgen is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel