nieuws

Fietsmolen meest waardevolle onderneming

algemeen

Fietsmolen meest waardevolle onderneming

HILVERSUM – Henk van Heezick van de Fietsmolen is de winnaar van het televisieprogramma Booming Business op RTL7. Loek Hermans, juryvoorzitter en voorzitter van MKB-Nederland, maakte gisteren tijdens de finale bekend dat van Heezick de ondernemer is met het beste businessplan.

HILVERSUM – Henk van Heezick van de Fietsmolen is de winnaar van het televisieprogramma Booming Business op RTL7. Loek Hermans, juryvoorzitter en voorzitter van MKB-Nederland, maakte gisteren tijdens de finale bekend dat van Heezick de ondernemer is met het beste businessplan.

De Fietsmolen is een automatische ondergrondse fietsenstalling die volgens de jury een zeer grote afzetmarkt heeft, zowel nationaal als wereldwijd. Zeven weken lang pitchten 14 ambitieuze ondernemers in Booming Business hun gedurfde plannen voor een deskundig panel. Het televisieprogramma is onderdeel van het interactieve concept www.boomingbusiness.com

Bijna 15.000 ondernemers hebben hier online de waarde van hun bedrijf berekend. De winnende ondernemer Henk van Heezick wil met zijn bedrijf Fietsumrond in zijn nieuwe plan niet één maar driehonderd fietsmolens per jaar afleveren.

"De volautomatische fietsenstalling heeft door Booming Business inmiddels de belangstelling van verschillende investeringsmaatschappijen gekregen. Wereldwijde afzet ligt in het verschiet en deze maand zal ik beslissen met welke partij ik in zee ga," aldus van Heezick.

Booming Business is een initiatief van Advance, Delta Lloyd en MKB-Nederland. Op de interactieve site www.boomingbusiness.com kan kosteloos de waarde van de onderneming worden berekend. Deze online waardescan is ontwikkeld in samenwerking met Ernst&Young

Reageer op dit artikel