nieuws

Amazing Wheels zet dealers op Google Earth-kaart

algemeen

Amazing Wheels zet dealers op Google Earth-kaart

IJMUIDEN – Amazing Wheels zet Google Earth in om de locaties van haar dealers bekend te maken. Amazing Wheels manifesteert zich van het begin af aan in de fietsenbranche als een onderneming, die de zaken bij voorkeur net iets anders aanpakt.

IJMUIDEN – Amazing Wheels zet Google Earth in om de locaties van haar dealers bekend te maken.

Amazing Wheels manifesteert zich van het begin af aan in de fietsenbranche als een onderneming, die de zaken bij voorkeur net iets anders aanpakt. Treffend voorbeeld daarvan is de relatief nieuwe communicatietechniek Google Earth, waar Amazing Wheels sinds kort gebruik van maakt.

“Waar veel websites voorzien in een adres en soms een routebeschrijving, gaan wij verder,” stelt directeur Frank van Oirschot. Google Earth is een gratis programma van Google waar de aarde in haarscherpe satellietfoto’s wordt weergegeven. Er kan gezocht worden op adres, faciliteiten en coördinaten. Vaak zelfs tot op de meter nauwkeurig.

“Met Google Earth bieden wij de consument de mogelijkheid om relevante dealers in de omgeving met adresgegevens te laten zien en een route te plannen,” legt Van Oirschot uit. “Hierdoor kan je met Google Earth, naast in vogelvlucht je huis bekijken of alvast een kijkje nemen op je vakantiebestemming, nu ook je route naar de Amazing Wheels dealer plannen.”

Download hier Google Earth.

Reageer op dit artikel