nieuws

AGU versterkt directie

algemeen

AGU versterkt directie

ALKMAAR – Met ingang van 1 maart 2007 zijn Dirk de Boer en Rolf Timmerman toegetreden tot de AGU-directie. Peter van de Kommer gaat zich als directeur/grootaandeelhouder meer concentreren op de AGU Holding.

ALKMAAR – Met ingang van 1 maart 2007 zijn Dirk de Boer en Rolf Timmerman toegetreden tot de AGU-directie. Peter van de Kommergaat zich als directeur/grootaandeelhouder meer concentreren op de AGU Holding.

Dirk de Boer (50) is benoemd tot technisch directeur AGU BV en is die hoedanigheid verantwoordelijk voor de logistieke, administratieve en ICT taken. Vervolgens is Rolf Timmerman (35) geeft als commercieel directeur leiding aan het productmanagement, verkoop en de marketing.

De beide heren zijn binnen AGU geen onbekenden. De Boer is in 1987 bij het bedrijf begonnen als bedrijfsleider van de toenmalige vestiging Zoeterwoude en werd vervolgens bedrijfsleider van de hoofdvestiging Alkmaar. Sinds 1998 is hij verantwoordelijk voor de ICT en logistiek van alle vier de werkmaatschappijen. Rolf Timmerman is in 2003 in dienst getreden en heeft van begin af aan als manager leiding gegeven aan alle productgroepen binnen AGU BV.

Peter van den Kommer blijft directeur/grootaandeelhouder, maar heeft als algemeen directeur een aantal van zijn taken overdragen aan de beide heren. Hij zal zich de komende jaren nog meer gaan bezighouden met AGU Holding, waarin de vier werkmaatschappijen AGU, Van Megen Sports Group, Jacobsons en Hesling Products zitten.

Reageer op dit artikel