nieuws

AGU doet SRAM in België en Luxemburg

algemeen

AGU doet SRAM in België en Luxemburg

AMERSFOORT – AGU neemt per direct het SRAM distributienetwerk in België en Luxemburg over van Transmission. Reden is dat de afgelopen jaren de vraag naar producten en diensten van SRAM in België en Luxemburg significant is gestegen.

AMERSFOORT – AGU neemt per direct het SRAM distributienetwerk in België en Luxemburg over van Transmission. Reden is dat de afgelopen jaren de vraag naar producten en diensten van SRAM in België en Luxemburg significant is gestegen.

“Transmission gaf aan op basis van hun huidige structuur niet langer aan de sterk toenemende vraag uit markt te kunnen voldoen”, aldus Robert Priest, SRAM’s global after market manager. De samenwerking met Transmission heeft vele jaren geduurd naar volle tevredenheid.

Priest geeft aan het niet eenvoudig te vinden een nieuwe partner te vinden. “We moesten op zoek naar een grote distributeur die een compleet servicepakket zou kunnen bieden evenals een aanzienlijke voorraad om onze leveringsgraad op het gewenste niveau te houden. AGU had in het verleden al aangegeven belangstelling te hebben voor een partnerschap voor de Benelux. Onze goede ervaringen met deze distributiepartner de afgelopen jaren op de Nederlandse markt de afgelopen jaren hebben ervoor gezorgd dat we zeer snel tot overeenstemming kwamen.”

Reageer op dit artikel