nieuws

Union fietsen als hoofdprijs

algemeen

Union fietsen als hoofdprijs

VENLO – FietsPlus stelt twee Union fietsen ter beschikking voor het Reumafonds. In maart aanstaande zullen de collectanten van het Reumafonds weer deur-aan-deur gaan om bijdragen voor dit goede doel op te halen. Als waardering wordt voor iedere gift een lot verstrekt met als hoofdprijs twee Union fietsen.

VENLO – FietsPlus stelt twee Union fietsen ter beschikking voor het Reumafonds. In maart aanstaande zullen de collectanten van het Reumafonds weer deur-aan-deur gaan om bijdragen voor dit goede doel op te halen. Als waardering wordt voor iedere gift een lot verstrekt met als hoofdprijs twee Union fietsen.

Via de internetsite van het Reumafonds kan gekeken worden of men een winnend lot in handen heeft. De twee fietsen worden ter beschikking gesteld door Fietsplus in samenwerking met Union Cycles uit sympathie voor het Reumafonds. Fietsen heeft alles te maken met beweging, iets dat in het bijzonder voor Reumapatiënten van groot belang is. Het ondersteunen van een dergelijk maatschappelijk goed doel wordt door Fietsplus en Union als zeer belangrijk gezien.

Reageer op dit artikel