nieuws

Tina geeft Max2Bikes weg

algemeen

Tina geeft Max2Bikes weg

CAPELLE A/D IJSSEL – Het fietsenmerk Max2Bike krijgt landelijke aandacht door een prijsvraag in het grootste weekblad voor meiden Tina. In de editie van 12 januari worden twee Max2Bike Funny Girl fietsen weggegeven.

CAPELLE A/D IJSSEL – Het fietsenmerk Max2Bike van Smits Tweewielergroothandel krijgt landelijke aandacht door een prijsvraag in het grootste weekblad voor meiden Tina. In de editie van 12 januari worden twee Max2Bike Funny Girl fietsen weggegeven.

In het laatste kwartaal van 2006 kreeg Max2Bike ook al landelijke aandacht van jongeren via prijsvragen in de bladen van televisiezender Jetix, Meiden Magazine en Jetix Magazine. Bij de prijsvraag in Tina worden nu twee Max2Bike Funny Girl fietsen weggegeven. De retro beachcruiser Funny Girl is met haar heldere pastelkleuren helemaal afgestemd op meiden die mode en trends op de voet volgen. De pagina in Tina is opgemaakt aan de hand van deze kleuren.

Met een oplage van 82.558 exemplaren per week zorgt Tina hiermee dat Max2Bike bij een grote groep jonge meiden onder de aandacht komt. Smits Tweewielergroothandel zet met Max2Bike hiermee de trend voort om haar naamsbekendheid in Nederland flink te vergroten.

Reageer op dit artikel