nieuws

Maarschalkerweerd na scheiding van RTI verder met eigen BV’s

algemeen

Maarschalkerweerd na scheiding van RTI verder met eigen BV’s

DE BILT -Aan het begin van dit jaar is aan de samenwerking tussen René Maarschalkerweerd en RTI Sports een einde gekomen. Na een reorganisatie van de internationale distributiestructuur heeft RTI, na acht jaar, er voor gekozen niet langer van Maarschalkerweerd’s diensten gebruik te maken.

DE BILT – Aan het begin van dit jaar is aan de samenwerking tussen René Maarschalkerweerd en RTI Sports een einde gekomen. Na een reorganisatie van de internationale distributiestructuur heeft RTI, na acht jaar, er voor gekozen niet langer van Maarschalkerweerd’s diensten gebruik te maken.

“We zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan, maar het gaat me wel aan het hart. Ik was als grondlegger eindverantwoordelijk voor de invoer en distributie van Topeak, Terry Zadels en Ergon Grips in Nederland en diverse omliggende landen. Ik heb het altijd met veel plezier gedaan,” zegt Maarschalkerweerd.

Hij verwacht binnen de fietsbranche actief te blijven, via twee eigen BV’s, die hij inmiddels opgericht heeft. “Birep BV (Bicycle Related Products BV)is de holding en Quality Products BV is de werkmaatschappij. Ik wil me met name richten op het organiseren van de distributie van fietsgerelateerde producten voor derden. Met een aantal partijen ben ik al in onderhandeling en ik kan uitkijken naar een leuke portefeuille van producten.”
De distributie in Nederland van de producten Topeak, Terry en Ergon zal worden gecontinueerd door de firma Kruitbosch Cycle Universe.

Reageer op dit artikel