nieuws

Finalisten Tweewielerwinkel van het Jaar in voorbereiding

algemeen

Finalisten Tweewielerwinkel van het Jaar in voorbereiding

BUSSUM – De vier finalisten van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2007 bereiden zich voor op de feestelijke uitreiking, die plaatsvindt op maandag 22 januari in het Event Centre Aalsmeer. Afgelopen week maakten zij alvast kennis met Anita Witzier, die de uitreiking net als vorig jaar zal presenteren.

BUSSUM – De vier finalisten van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2007 bereiden zich voor op de feestelijke uitreiking, die plaatsvindt op maandag 22 januari in het Event Centre Aalsmeer. Afgelopen week maakten zij alvast kennis met Anita Witzier, die de uitreiking net als vorig jaar zal presenteren.

Bart en Gerard Wiebenga (De Drait, Drachten) Jan en Stineke Brinkman (Jan Brinkman de Fietstherapeut, Dronten), John Vader en René Borsjes (Kroone Liefting, Limmen) en Miranda en Nicole van Kortenhof (Van Kortenhof Vlaardingen) kwamen bij Hotel Jan Tabak bijeen voor een ontmoeting met Anita Witzier.

Zo konden de presentatrice en de finalisten elkaar onderling leren kennen. In de geanimeerde ontmoeting werd met de kandidaten het draaiboek van de feestelijke uitreiking doorgenomen en kreeg Anita Witzier de kans wat meer achtergrondinformatie te vergaren over de kanshebbers op de eindtitel. Zonder uitzondering gaven de kandidaten te kennen dat hun nominatie en finaleplaats aan hun klantenkring niet ontgaan is.

“Dat fabrikanten of fabrikanten een bloemetje of gebak sturen, is natuurlijk hartstikke leuk leuk, maar dat je eigen klanten je komen feliciteren is pas echt bijzonder. Natuurlijk willen we graag winnen, maar dit is ook al geweldig,” aldus de kandidaten

Reageer op dit artikel