nieuws

Cycleurope nu ook online bereikbaar voor dealers

algemeen

Cycleurope nu ook online bereikbaar voor dealers

ENSCHEDE – Cycleurope Industries stelt dealers van de merken Puch, Bianchi, Gitane en Definitive in staat online te bestellen. De lancering van het Movex e-salesprogramma maakt dit mogelijk.

ENSCHEDE – Cycleurope Industries stelt dealers van de merken Puch, Bianchi, Gitane en Definitive in staat online te bestellen. De lancering van het Movex e-salesprogramma maakt dit mogelijk.

In navolging van diverse andere fietsfabrikanten kiest Cycleurope er nu ook voor om het dealercorps 24 uur per dag online toegang te verschaffen tot voorraadinformatie. Behalve raadplegen van de voorraad hebben dealers ook de mogelijkheid om orders te plaatsen en backorders of facturen na te kijken.

“Ook alle modellen van 2007 zijn er op te vinden. Voor elke Cycleurope dealer is er een unieke inlognaam met bijbehorend wachtwoord aangemaakt,” zegt Maurice Jacobs, marketing en sales manager Benelux. “Hiermee kan men op ieder willekeurig moment van de dag zijn gewenste gegevens nazien. Met dit nieuwe programma wil Cycleurope Industries laten zien dat men helemaal klaar is voor de "digitale" toekomst.”

Reageer op dit artikel