nieuws

Accellgroei in België

algemeen

Accellgroei in België

HEERENVEEN/LUIK – Accell Group heeft interesse om de aandelen van handelsonderneming Brasseur over te nemen. De acquisitie verschaft Accell een betere ingang van het Franstalige deel van België. Overigens is Brasseur ook in Vlaanderen actief.

HEERENVEEN/LUIK – Accell Group heeft interesse om de aandelen van handelsonderneming Brasseur over te nemen. De acquisitie verschaft Accell een betere ingang van het Franstalige deel van België. Overigens is Brasseur ook in Vlaanderen actief.

De vijftien medewerkers tellende onderneming is gevestigd in Luik en leverancier van hoogwaarde fietsonderdelen en accessoires, plus levancier van fietsmerken als Viper, Diamond en GT. Net als Accell doet ook Brasseur alleen zaken met de erkende vakhandel.

“Samenwerking van Brasseur met Accell bedrijven als Juncker en Wiener Bike Parts zal synergievoordelen leveren. Bovendien biedt deze overname andere Accellmerken de mogelijkheid om hun fietsen in de toekomst via Brasseur te distribueren,” licht René Takens, CEO van Accell Group, toe.

In 2006 was Brasseur goed voor een winstgevende omzet van € 9 miljoen.

Reageer op dit artikel