nieuws

Van der Steenhoven nieuwe directeur Fietsersbond

algemeen

Van der Steenhoven nieuwe directeur Fietsersbond

UTRECHT – Hugo van der Steenhoven is per 1 december 2006 de nieuwe directeur van het landelijk bureau van de Fietsersbond in Utrecht. Hij is de opvolger van Bernhard Ensink, die eerder dit jaar secretaris generaal van de European Cyclists’ Federation werd.

UTRECHT – Hugo van der Steenhoven is per 1 december 2006 de nieuwe directeur van het landelijk bureau van de Fietsersbond in Utrecht. Hij is de opvolger van Bernhard Ensink, die eerder dit jaar secretaris generaal van de European Cyclists’ Federation werd.

Van der Steenhoven (53) was eerder Tweede Kamerlid voor Groen Links en wethouder Verkeer in Utrecht. Daar maakte hij zich onder andere sterk voor aanleg van vrijliggende fietspaden en betaald autoparkeren in de woonwijken. Als kamerlid diende hij onder andere een motie in voor financiering van het ambitieuze verbeterprogramma voor stationstallingen Ruimte voor de Fiets.

Reageer op dit artikel