nieuws

Nieuwe website TC Benelux

algemeen

Nieuwe website TC Benelux

NIEUWEGEIN – TC Benelux, leverancier en importeur van bekende merken in de gemotoriseerde tweewielerbranche, is volop in ontwikkeling. De bedrijfsvoering is aangepast, er worden gesprekken gevoerd met nieuwe leveranciers en vanaf nu, een gloednieuwe website.

NIEUWEGEIN – TC Benelux, leverancier en importeur van bekende merken in de gemotoriseerde tweewielerbranche, is volop in ontwikkeling. De bedrijfsvoering is aangepast, er worden gesprekken gevoerd met nieuwe leveranciers en vanaf nu, een gloednieuwe website.

Op deze website straalt TC Benelux op een professionele wijze uit voor welke producten zij staan. In een duidelijk overzicht laat TC Benelux weten voor welke merken zij leverancier of importeur is. Volgens manager Hans de Lijster is de nieuwe website ‘een belangrijke visitekaart, waar in de toekomst veel mogelijkheden liggen voor de klant.’

In januari zal er namelijk een hele webwinkel worden toegevoegd aan de website. Via deze webwinkel kunnen de klanten van TC Benelux het assortiment bekijken en hun orders doorgeven.

Meer informatie op de nieuwe website: www.tcbenelux.nl

Reageer op dit artikel