nieuws

Kruitbosch voegt vestigingen samen

algemeen

Kruitbosch voegt vestigingen samen

ZWOLLE – Kruitbosch Cycle Universe voegt de vestigingen Hoogeveen en Zwolle samen. Vanaf 2007 zal het bedrijf vanuit een nieuw bedrijfspand in Zwolle gaan opereren.

ZWOLLE – Kruitbosch Cycle Universe voegt de vestigingen Hoogeveen en Zwolle samen. Vanaf 2007 zal het bedrijf vanuit een nieuw bedrijfspand in Zwolle gaan opereren.

“2007 staat voor Kruitbosch Cycle Universe in het teken van vernieuwing en verbetering. De afgelopen jaren was de samenwerking tussen de twee bedrijven uit Hoogeveen en Zwolle al zeer intensief en positief, zodat de stap om vanaf 2007 samen verder te gaan als één bedrijf een logisch vervolg is op weg naar nog meer service, efficiency en rendement”, aldus directeur Chris Kruitbosch. De definitieve samenvoeging zal op 1 januari 2008 plaatsvinden.

Kruitbosch Cycle Universe krijgt een nieuwe organisatiestructuur. Chris Kruitbosch is algemeen directeur van de nieuwe Kruitbosch onderneming. Het managementteam zal verder bestaan uit Wilco Kruitbosch (commercieel verkoop), Egbert Kruitbosch (commercieel inkoop) en Martin Kruitbosch (logistiek ).

Op het Zwolse industrieterrein ‘Hessenpoort’ wordt in 2007 een nieuw bedrijfspand gebouwd, dat begin 2008 in gebruik zal worden genomen. Kruitbosch: “We zijn ervan overtuigd dat ons nieuwe bedrijf zich door deze ontwikkelingen nog beter kan positioneren in de markt. We zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Reageer op dit artikel