nieuws

Geen drie maar vier winkels door naar Tweewielerwinkel van het Jaarfinale

algemeen

Geen drie maar vier winkels door naar Tweewielerwinkel van het Jaarfinale

DOETINCHEM – De jury van de Tweewielerwinkel van het Jaar heeft besloten niet drie maar vier winkels door te laten gaan naar de finale. Uit dit kwartet winkels zal de uiteindelijke winnaar naar voren komen. De vier winkels die door de vakjury geselecteerd zijn om door te gaan naar de finale zijn:

DOETINCHEM – De jury van de Tweewielerwinkel van het Jaar heeft besloten niet drie maar vier winkels door te laten gaan naar de finale. Uit dit kwartet winkels zal de uiteindelijke winnaar naar voren komen.

De vier winkels die door de vakjury geselecteerd zijn om door te gaan naar de finale zijn:
– Jan Brinkman, de fietstherapeut, Dronten
– Kroone-Liefting, Limmen
– Tweewielercentrum De Drait, Drachten
– Van Kortenhof, Vlaardingen

“De winkels liggen erg dicht bij elkaar. Ieder heeft zo z’n eigen aanpak, maar het niveau is gewoon hoog bij al deze zaken. Deze vier winkels hadden duidelijk onze voorkeur en het was heel moeilijk om er eentje af te laten vallen, want ze komen allemaal voor een tweede schouwing in aanmerking. Daarom hebben we, bij wijze van uitzondering, besloten om ze alle vier te nomineren”, licht juryvoorzitter Ferry Smith toe. “Dit besluit geeft aan dat het buitengewoon spannend is. Het oordeel van de accountant, de mystery shoppers én de tweede schouwing door de jury zal de doorslag moeten geven.”

Historisch perspectief
Het is voor het eerst in de 10-jarige geschiedenis van de Tweewielerwinkel van het Jaar dat er meer finalisten geselecteerd worden, dan in de oorspronkelijke opzet de bedoeling was. “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan, zeg ik altijd. Overigens hebben we eigenlijk altijd al vier finalisten gehad, alleen was dat aantal vorig jaar bijgesteld naar drie. Dat er nu weer vier winkels genomineerd zijn is vanuit het historisch perspectief dus niet eens zo heel vreemd”, aldus Smith. De feestelijke uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2007 vindt plaats op maandag 22 januari in het Event Centre Aalsmeer als sluitstuk van de BOVAG Tweewielerbranche.

Reageer op dit artikel