nieuws

Cycleurope: verkoop Bianchi niet aan de orde

algemeen

Cycleurope: verkoop Bianchi niet aan de orde

STOCKHOLM – Cycleurope AB heeft een officieel statement afgegeven, ten aanzien van hun fietsmerk Bianchi. Daarin wordt ontkend dat Bianchi te koop zou staan.

STOCKHOLM – Cycleurope AB heeft een officieel statement afgegeven, ten aanzien van hun fietsmerk Bianchi. Daarin wordt ontkend dat Bianchi te koop zou staan.

‘In navolging van speculaties in de media en op internet, verklaart Cycleurope AB dat het met niemand in gesprek is over de eventuele verkoop van het merk Bianchi. Bianchi is belangrijk voor de toekomstige groei van de Cycleurope Group”, aldus de verklaring.

Het gerucht over de eventuele verkoop van Bianchi kwam op gang nadat topman Vincent Mathieu, general manager van Cycleurope in Frankrijk ontslagen was na tegenvallende resultaten. Volgens die geruchten zouden onder andere Accell Group en Trek in Bianchi geïnteresseerd zijn.

Reageer op dit artikel