nieuws

AGU kiest voor CSW e-Commerce

algemeen

ALKMAAR – AGU heeft de CSW e-Commerce-oplossing van Centric IT Solutions in gebruik genomen. Met deze oplossing kunnen duizenden detaillisten snel en efficiënt artikelen inkopen.

AGU kiest voor CSW e-Commerce

ALKMAAR – AGU heeft de CSW e-Commerce-oplossing van Centric IT Solutions in gebruik genomen. Met deze oplossing kunnen duizenden detaillisten snel en efficiënt artikelen inkopen.

De toeleverancier kan hiermee ook klantspecifieke informatie beschikbaar stellen aan winkeliers. Door de aansluiting bij CSW e-commerce, al dan niet gekoppeld aan een ander softwarepakket dat de winkelier al in gebruik heef, krijgen klanten van AGU beschikking over specifieke informatie over de eigen bestellingen, de financiële situatie, artikelen, prijzen, voorraad en eventuele aanvullende technische specificaties zoals foto’s ter beschikking stellen aan winkeliers.

Die kunnen op hun beurt snel en eenvoudig hun bestellingen doorgeven aan AGU. Deze bestellingen worden automatisch in het magazijn verwerkt, zodat snelle uitlevering mogelijk is. CSW e-Commerce is van origine een B2B-oplossing voor met name groothandels, maar blijkt hiermee ook geschikt om in te zetten in meer retailgeoriënteerde bedrijven als bestelsysteem.

Website AGU

Reageer op dit artikel